Príďte si osobne vyskúšať a nechať poradiť s výberom trenažérov, posilňovacích strojov či fitness doplnkov na domáce cvičenie. Naši odborní poradcovia vám radi všetko vysvetlia na jednej z našich pobočiek.

Montáže a servisy u zákazníkov od 27.4.2020

23. 04. 2020

Vážení zákazníci,

od 27.4.2020 znovu zavádzame možnosť realizovať objednanú montáž či servisný zásah u Vás doma. S ohľadom na zdravotné riziká, musíme pristúpiť k niekoľkým opatreniam:

 

1) Pred naplánovaním montáže prosíme o Vaše potvrdenie, že nikto z prítomných, s kým prídu naši technici pri montáži či servisnom zásahu do kontaktu, nie je v súčasnej dobe v karanténe kvôli COVID-19. Toto potvrdenie bude požadované vopred emailovou formou.

 

2) Podmienkou vstupu do rodinných domov, bytov či ostatných nebytových priestorov je, že v priestore, kde bude vykonávaná montáž alebo oprava bude technik prítomný sám bez prítomnosti zákazníka. Pokiaľ to nebude možné, bude zákazník vo vzdialenosti minimálne 2m od technika a bude vybavený rúškom chrániacim dýchacie cesty. Táto vzdialenosť bude striktne vyžadovaná aj počas úkonu. Ak bude potrebné vysvetliť vlastnosti ovládania stroja či predviesť funkčnosť, tak čas týmto strávený nepresiahne 15 min. Priestory budú pred zásahom riadne vyvetrané.

 

3) Pred samotnou montážou či servisom bude stroj utretý pomocou dezinfekcie, tak aby bol pre manipuláciu zbavený prípadného vírusu. Dezinfekciou sú vybavení naši technici. Technik po celú dobu zásahu musí mať nasadenú rúšku chrániacu dýchacie cesty a musí byť vybavený rukavicami (gumové či pracovné) na využitie.

 

4) V prípade, že nebude niektorá vyššie uvedená podmienka splnená, má technik právo montáž alebo servis na mieste odmietnuť.

 

5) Je preferované maximálne obmedzenie preberania hotovosti, tj tovar a prípadný platený úkon budú uhradené vopred či na mieste pomocou platobnej karty a platobného terminálu.

 

Ďakujeme za pochopenie v tejto neštandardnej situácii. Opatrenia majú za cieľ ochranu zdravia Vás aj našich technikov.

 

 

Váš FITHAM.sk

 

 

Neviete si rady s nákupom?
Navštívte nákupného poradcu Pozrite si rady a tipy na nákup
Zavolajte nám Radi Vám poradíme telefonicky 0232 44 77 00
Nechajte nám na seba kontakt Môžete nám tiež nechať telefónne číslo a my Vám zavoláme späť