Príďte si osobne vyskúšať a nechať poradiť s výberom trenažérov, posilňovacích strojov či fitness doplnkov na domáce cvičenie. Naši odborní poradcovia vám radi všetko vysvetlia na jednej z našich pobočiek.

Pingpongové stoly KETTLER na rok 2015/2016

28. 06. 2015

Najvýznamnejšia európska značka KETTLER prichádza na trh s novými modelmi stolov pre ping pong. Jedná sa o stoly s modernejším dizajnom a tradičnou nemeckou kvalitou spracovania. Jedná sa o úplne nové prevedenie ako vnútorných (INDOOR), tak aj vonkajších (OUTDOOR) stolov. Najmä rady s označením "PONG" sú veľmi zaujímavé čo sa týka dizajnového prevedenia.

indoorRada Kettler INDOOR  sú stoly konštruované do interiérových priestorov. Tieto modely sú osobité svojou charakteristickou šedou farbou, vyššou tuhosťou a stabilitou oproti základným stolom v rade. Zlepšením prešiel aj mechanizmus sklápania, dosky sa sklápajú do vertikálnej polohy plynulo popri vodiacej lište, sklápanie je teda jednoduchšie. Hracia doska je identická všetkých typov rady Indoor, jedná sa o drevovláknitú dosku s výškou 19 mm, pri vyšších modeloch je však okolo obvodu ochranná obvodová lišta (ochrana voči prípadným úderom pálkou o hranu a tiež zvýšenie tuhosti). Povrchová úprava je vysoko odolná proti oderu a matná, tak aby nedochádzalo k odrazu svetla. Stoly je možné sklopiť z jednej polovice, tak aby bol použiteľný pre hru pre jedného hráča. Stôly pochopiteľne spĺňajú rozmery ITTF, sú vhodné na rekreačnú hru, ale splnia aj potreby športovejšie založených hráčov. Ako príklad je na obrázku znázornený model Indoor 4.

 

outdoor

Kettler OUTDOOR sú stoly s novou konštrukciou špeciálne určené na používanie vo vonkajšom prostredí. Spodnú rámovú a sklopnú konštrukciu tvoria spoločne rúrkové výstuhy, hlavné nosné prvky sú zo širších oválnych profilov. Outdoor 4 tak poskytuje výrazne vyššiu tuhosť a stabilitu oproti základným stolom v rade. Zlepšením prešiel aj mechanizmus sklápania, dosky sklápajú do vertikálnej polohy plynulo vodiacej lišty, sklápanie je teda jednoduchšie.

Stoly OUTDOOR sú vybavené viacvrstvovou hliníkovou hracou doskou (ALU-TEC), zo spodnej strany profilovaná. Doska pochopiteľne spĺňa všetky fyzikálno-mechanické vlastnosti nutné pre regulárnu hru (tvrdosť, odskok, sklz,....). Stôl vrátane dosky je špeciálne povrchovo upravený, vďaka tomu má vysokú odolnosť voči poveternostným vplyvom a je možné ich ponechať vo vonkajšom prostredí celý rok. Ako príklad je na obrázku vyobrazený Outdoor 4.

 

sketch pongKETTLER SKETCH&PONG sú stoly s veľmi atraktívnym dizajnom, sú vybavené hliníkovou hracou doskou s nástrekom matnej tabuľovej farby. Hracia doska slúži okrem samotnej hry aj ako tabuľa, na ktorú je možné písať klasickou kriedou.
Kettler Sketch&pong je súčasťou radu stolov určených na vonkajšie použitie, je vhodný pre začiatočníkov i skúsených a náročných hráčov. Inováciou existujúcich modelov došlo k vylepšeniu, predovšetkým sklopného mechanizmu. Sklápanie je jednoduchšie, plynulejšie s bezpačnostným istením. Zmenou prešla aj rámová konštrukcia s podvozkom, ktorú tvoria oceľové štvorcové profily s dĺžkou strany 50mm. Konštrukcia je teraz oveľa tuhšia a stabilnejšia, nevykazuje takmer žiadne vôle. Krajné "rohové" nohy stola sú opatrené aretačnými skrutkami pre "doladenie" roviny.
 

wood pongKettler WOOD PONG je špecifický tenisový stôl, ktorý je nápadný predovšetkým po designovej stránke, konštrukcia rámu je v čisto bielom odtieni, doska je imitáciou tmavej tropickej dreviny. WOOD PONG vychádza z modelu OUTDOOR 6, je určený na používanie vo vonkajšom prostredí. Stôl sa vyznačuje vysokou tuhosťou a stabilitou rámovej konštrukcie, ktorá sa od typovo nižších stolov líši väčším priemerom rúrok (35 mm), priečniky tvoria oceľové profily elipsovitého prierezu (25 x 57 mm). Zlepšením prešiel aj mechanizmus sklápania, dosky sa sklápajú do vertikálnej polohy plynulo po vodiacej lište, sklápanie je teda jednoduchšie.

KETTLER WOOD PONG je zhodne ako ostatné "oudoorové" stoly vybavený viacvrstvovou hliníkovou hracou doskou (ALU-TEC) o výške 22mm, zo spodnej strany profilovaná.

URBAN PONG EMPIREVonkajší tenisový stôl Kettler URBAN PONG EMPIRE, je špecifický predovšetkým vďaka estetickému spracovaniu, to udáva stolu nádych nevšedného dizajnu tzv. "cool street design". Doska imituje kov s náznakom patiny, kovové prvky rámovej konštrukcie pôsobia ako leštený kov, taktiež s patinou. Stôl je možné zložiť, avšak iným spôsobom ako ostatné stoly, to je veľmi jednoduché vďaka systému "party tent" (jednotlivé diely do seba zapadajú a ich spoj proti samovoľnému odpojeniu chráni bezpečnostné klipsne). Sieťka týchto tenisových stolov nemá vlastnú konštrukciu, pred zložením je tak nutné ju odpojiť. Konštrukcia stola nemá vlastný spoločný podvozok, dosky sú na sebe nezávislé. Výhodou je samotné „ekonomické“ skladovanie, kedy stôl zaberá minimálny priestor. Stôl je vybavený prevoznými kolieskami, pre ľahkú manipuláciu.

URBAN PONGTenisový stôl KETTLER URBANPONG, je konštrukčne zhodný so špičkovým modelom OUTDOOR 10. Špecifický je však predovšetkým vďaka estetickému spracovaniu, to udáva stolu nádych nevšedného dizajnu tzv. "cool street design". Doska imituje kov s náznakom patiny, kovové prvky rámovej konštrukcie pôsobia ako leštený kov, taktiež s patinou. Urbanpong je určený pre vonkajšie prostredie, je vhodný aj pre skúsených a náročných hráčov. Inováciou existujúcich modelov došlo k vylepšeniu, predovšetkým sklopného mechanizmu. Sklápanie je jednoduchšie, plynulejšie s bezpečnostným istením. Zmenou prešla aj rámová konštrukcia s podvozkom, ktorú tvoria oceľové štvorcové profily s dĺžkou strany 50mm. Konštrukcia je teraz oveľa tuhšia a stabilnejšia, nevykazuje takmer žiadne vôle. Krajné "rohové" nohy stola sú opatrené aretačnými skrutkami pre "doladenie" roviny.

Neviete si rady s nákupom?
Navštívte nákupného poradcu Pozrite si rady a tipy na nákup
Zavolajte nám Radi Vám poradíme telefonicky 0232 44 77 00
Nechajte nám na seba kontakt Môžete nám tiež nechať telefónne číslo a my Vám zavoláme späť