Príďte si osobne vyskúšať a nechať poradiť s výberom trenažérov, posilňovacích strojov či fitness doplnkov na domáce cvičenie. Naši odborní poradcovia vám radi všetko vysvetlia na jednej z našich pobočiek.

Posilňovacie stroje radu FINNLO AUTARK 2009/2010

05. 08. 2009

finnlo_autark_500V mesiaci september budú predstavené nové posilňovacie stroje značky FINNLO. Ide o modernizované posilňovacie stroje rady AUTARK, teda modely FINNLO AUTARK 500, FINNLO AUTARK 1000FINNLO AUTARK 3000 a FINNLO AUTARK 5000. Posilňovacie stroje výnimočné svojou masívnosťou a pri vyšších modeloch tiež prepracovanou ergonómiou sú obľúbené ako na použitie do domácich fitness, tak v prípade modelu AUTARK 5000 pre ľahko komerčné využitie.

Univerzálna posilňovacia veža FINNLO Autark 500, je vhodná na precvičenie veľkej časti svalových skupín celého tela. Je určená predovšetkým začiatočníkom. Záťaž je tvorená naloženými kotúčmi, ktoré sú v cene výrobku. Veža FINNLO Autark 500 je vybavená možnosťou zmeny prevodu záťaže na 1:2, čím sa zvýši až na 120 kg. Umožňuje precvičenie viac ako 25 cvikov.

Aktuálny model posilňovacej veže FINNLO AUTARK 1000 prešiel inováciou, ktoré sa týkajú predovšetkým dizajnových zmien a čiastočnej zmeny hlavnej rámovej konštrukcie. Model Autark 1000 spĺňa potrebné mechanické predpoklady pre plynulý chod, ako sú ložiská v kladkách, silný stabilný rám, atď. Nastavením sedátka, adaptéra pre predkopy či peck-decku je možné docieliť ideálne podmienky pre rôzne výškové skupiny cvičencov. Finnlo-Autark1000

Multifunkčná posilňovacia veža FINNLO AUTARK 3000 dokáže poskytnúť užívateľovi vysoko komfortné cvičenie vďaka nezvyčajne širokým možnostiam nastavenia a poloprofesionálnemu prevedeniu. Robusná hrubostenná konštrukcia a mechanické prvky dávajú stroju vysokú stabilitu a tuhosť, ale aj plynulosť samotného chodu. Individuálne možnosti nastavenia či riešenia niektorých klobov umocňuje komfort cvičenia na skutočne vyspelej posilňovacej veži.

FINNLO AUTARK 5000 je veľmi žiadaným výrobkom pre hotelové a klubové posilňovne, ale aj náročných zákazníkov z radov domácností. Univerzálna posilňovacia veža na precvičenie celého tela s radom stanovíšť výnimočná svojou ergonómiou a dokonalým nastavením všetkých adaptérov. Každý detail na tejto veži je premyslený tak aby umožnil zdravé a komfortné cvičenie ako na rehabilitačné účely tak silový tréning.

Neviete si rady s nákupom?
Navštívte nákupného poradcu Pozrite si rady a tipy na nákup
Zavolajte nám Radi Vám poradíme telefonicky 0232 44 77 00
Nechajte nám na seba kontakt Môžete nám tiež nechať telefónne číslo a my Vám zavoláme späť